Παρουσίαση Mi Smart Home Sensor Set [Review]

Το XIAOMI Mi Smart Home Sensor Set αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία, κι όχι μόνο, του χώρου σου, από το σπίτι έως το γραφείο. Το έξυπνο σετ αισθητήρων της Xiaomi τοποθετείται εύκολα στον χώρο σας και μπορεί να διασυνδέει και να ελέγχει άλλες έξυπνες συσκευές στο οικοσύστημα της Xiaomi.

 

Η τοποθέτηση και η διασύνδεση είναι μία εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία, με το Mi Control Hub ν’ αποτελεί το κέντρο ελέγχου του XIAOMI Mi Smart Home Sensor Set, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η λειτουργία και η αλληλεπίδραση των αισθητήρων που περιλαμβάνονται, αλλά και διαφόρων έξυπνων συσκευών του οικοσυστήματος της XIAOMI, όπως για παράδειγμα του Mi Air Purifier και έξυπνων καμερών. Με τον τρόπο αυτό, θα απολαύσεις ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων για ν’ απομακρύνεις κάθε σου ανησυχία, καθώς και μία καλύτερη καθημερινότητα, όπως ακριβώς την ονειρευόσουν!

 

 

Το XIAOMI Mi Smart Home Sensor Set είναι ιδανικό για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση νυχτερινού φωτισμού κατά την ανίχνευση κίνησης, για ειδοποιήσεις συναγερμού, αλλά και ως κουδούνι και ξυπνητήρι. Το Mi Smart Home Sensor Set αποτελείται από έναν κόμβο ελέγχου (Mi Control Hub) και λειτουργεί με δυο αισθητήρες κίνησης (Mi Motion Sensor), δυο αισθητήρες παραθύρου και πόρτας (Mi Window Door Sensor) και έναν ασύρματο διακόπτη (Mi Wireless Switch).

 

xiaomi-smart-home-sensor-set0 

 

Mi Control Hub
To Mi Control Hub είναι το κέντρο ελέγχου για το Mi Smart Home Sensor Set, μέσω του οποίου αλληλοσυνδέεται και αλληλεπιδρά ο καθένας ξεχωριστά διακόπτης και αισθητήρας.

xiaomi-smart-home-sensor-set1

Mi Motion Sensor
Κάνοντας χρήση του ανιχνευτή υπερύθρων, το Mi Motion Sensor ανιχνεύει την κίνηση ανθρώπων ή κατοικίδιων ζώων και ενεργοποιεί αυτόματα τον νυχτερινό φωτισμό κατά την επιστροφή στο σπίτι, απενεργοποιώντας τον όταν φεύγεις από αυτό.

xiaomi-smart-home-sensor-set2

Mi Window and Door Sensor
Το Mi Window and Door Sensor ανιχνεύει την κατάσταση των θυρών και των παραθύρων μέσω της απόστασης μεταξύ της μονάδας του αισθητήρα και του μαγνήτη.

xiaomi-smart-home-sensor-set3

Mi Wireless Switch
Το Mi Wireless Switch προσαρμόζεται στις ανάγκες σου παρέχοντας μία ευρεία γκάμα λειτουργιών. Από την ενεργοποίηση της λειτουργίας συναγερμού μέχρι το να σβήσεις τη Mi Led Smart Bulb που ξέχασες ανοιχτή. Οι επιλογές είναι ατελείωτες!

xiaomi-smart-home-sensor-set4

 

 

Προσφορές και κουπόνια

Μπορείτε να προμηθευτείτε το XIAOMI Mi Smart Home Sensor Set στα 59.14€ (αρχική τιμή 87.71€) από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest.Login or Register

Login on our Forum!