Ανασυγκρότηση σε Portal & Forum

  • Published in Site News
  • Read 21294 times

Ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποιείται ανασυγκρότηση στη βάση δεδομένων του WeHellas σε Portal και Forum. Διαβάστε στη συνέχεια πως επηρεάζει η εκκαθάριση τα ανενεργά μέλη.

Portal

Τα ανενεργά μέλη διαγράφονται τελείως από τη βάση δεδομένων. Ως ανενεργά μέλη θεωρούνται όσα μέλη έκαναν εγγραφή αλλά δεν έκαναν ποτέ login στο Portal.

Σε περίπτωση που έχει διαγραφεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο στη σελίδα εγγραφής νέου μέλους. Θυμίζουμε ότι για να κατεβάσετε από τα Downloads θα πρέπει να έχετε ενεργό λογαριασμό στο Portal.

 

Forum

Τα ανενεργά μέλη διαγράφονται τελείως από τη βάση δεδομένων. Ως ανενεργά μέλη θεωρούνται όλα τα μέλη που ανήκαν στην ομάδα New Member και έκαναν τελευταία φορά login πριν από την ημερομηνία 01-01-2011 ενώ παράλληλα δεν είχαν κάνει κανένα Post.

Σε περίπτωση που έχει διαγραφεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο στη σελίδα εγγραφής νέου μέλους. Προσοχή: Ο λογαριασμός του Portal στα νέα μέλη δεν είναι ο ίδιος με του Forum.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το λογαριασμό σας, γράψτε το στα σχόλια παρακάτω ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!