Νέο WeHellas Portal - Community!

  • Published in Site News
  • Read 5197 times

To Portal ανανεώθηκε και πλέον είναι απόλυτα προσβάσιμο από όλες τις συσκευές πρόσβασης (PC, Tablet, κινητά τηλέφωνα) ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και ως Social Network!

Τι σημαίνει αυτό? Θα έχετε προσωπικό Profile και Wall και θα μπορείτε να κάνετε add φίλους! Θα μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας Group, να ανεβάσετε φωτογραφίες, videos και να κάνετε σχόλια στα Profile των φίλων σας!

Σημαντικό: Πλέον το Portal και το Forum έχουν διαφορετικό σύστημα εγγραφής μελών καθώς και το login είναι διαφορετικό. Διάβασε πως επηρεάζει η αλλαγή αυτή τα νέα μέλη :

> Πως επηρεάζει τους χρήστες που έχουν ήδη φτιάξει λογαριασμό μέχρι 31/07/2013?
Τα στοιχεία που χρησιμοποίησαν κατά την εγγραφή τους θα συνεχίσουν να ισχύουν, άρα θα μπορούν να κάνουν login και στα 2 συστήματα με τα ίδια στοιχεία.

Η διαφορά θα είναι ότι αν κάνουν login-logout πχ στο Portal αυτό δε θα ισχύει και στο Forum καθώς θα πρέπει να κάνουν και εκεί. (ισχύει και το αντίστροφο)


> Πως επηρεάζει τους νέους χρήστες (που θα κάνουν εγγραφή από 01/08/2013 και μετά)?
Αν θέλουν να χρησιμοποιούν και το Portal και το Forum θα πρέπει να κάνουν λογαριασμό και στα 2 συστήματα. Αν θέλουν μπορούν φυσικά να κάνουν μόνο στο 1 λογαριασμό - αλλά αυτός δε θα ισχύει και στο άλλο.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!