Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [PES 2020 Giveaway]

Δες τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μέσα από το PES 2020 και μπες στο διαγωνισμό με δώρo το eFootball PES 2020! Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/9/2019!

   

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Κυριακή 22/9/2019. Το σκορ 0-0 δεν είναι αποδεκτό στο διαγωνισμό καθώς δεν περιέχει σκόρερ. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0 τότε το δώρο μεταφέρεται αυτόματα σε επόμενο διαγωνισμό.

 

Δώρo Διαγωνισμού

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει το παιχνίδι eFootball PES 2020 Legend Edition στην πλατφόρμα που επιθυμεί PC, PS4 ή XBOX One.

 

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο (ακόμα και εκτός Ελλάδας).

Η ειδική έκδοση eFootball PES 2020 Legend Edition διατίθεται μόνο ψηφιακά, άρα δεν θα την βρείτε για αγορά στα καταστήματα.

Τα δώρα είναι προσφρορά της εταιρείας Zegetron την οποια ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά!

 

Δες στα video τον αγώνα μέσα από το PES 2020!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [1ο ημίχρονο]

 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [2ο ημίχρονο]

 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: Παναθηναϊκός [1] - [1] Ολυμπιακός, με σκόρερ (36' Γκερέρο, 90' Μολό). Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Login or Register

Login on our Forum!