Διαγωνισμός: Κέρδισε το Football Manager 2014!

Ένας νέος διαγωνισμός ξεκινά στο WeHellas και 2 τυχεροί θα κερδίσουν το νέο παιχνίδι Football Manager 2014 για το PC! Μαζί με σένα μπορείς να δηλώσεις και τους φίλους σου για να μπουν στην κλήρωση, αλλά όσο περισσότερους δηλώνεις, εσύ θα κερδίζεις περισσότερες συμμετοχές! Διάβασε στη συνέχεια τις οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό!

Η διαδικασία για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό είναι απλή :

 

1. Πρέπει να κάνεις Like στο άρθρο του διαγωνισμού στο Portal. (εδώ)
2. Να κάνεις Like (Μου αρέσει!) στην εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook.
3. Να κάνεις Share (Κοινοποιήστε) στην εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook.
4. Να κάνεις σχόλιο, είτε κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού στο Portal (εδώ) είτε κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook και να γράψεις ένα όνομα φίλου σου βάζοντας το σύμβολο @ πριν από το όνομα.

 

Γράφωντας το όνομα του φίλου σου στο σχόλιο, αυτόματα βάζεις και τον φίλο σου στην κλήρωση αλλά εσύ κερδίζεις μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση! Κάθε σχόλιο που περιλαμβάνει διαφορετικό όνομα φίλου μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή, άρα όσο περισσότερα σχόλια με φίλους σου κάνεις τόσες περισσότερες συμμετοχές θα έχεις στην κλήρωση!

Μπορείς να κάνεις όσα σχόλια θέλεις με ονόματα φίλων σου (επιτρέπεται ένα όνομα σε κάθε σχόλιο), αλλά για να είναι έγκυρα τα σχόλια πρέπει να βάλεις το σύμβολο @ πριν από το όνομα, έτσι ώστε το όνομα να γίνει σύνδεσμος προς το profile του φίλου σου.

 

Θα πραγματοποιηθούν 2 κληρώσεις για να αναδειχτούν 2 νικητές, μια κλήρωση για τις συμμετοχές με τα τα ονόματα που θα υπάρχουν στα σχόλια του άρθρου στο Portal και μία με τα ονόματα που θα υπάρχουν στα σχόλια της εικόνας του διαγωνισμού στο Facebook.

 

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής του διαγωνισμού βρίσκονται στο Forum: Click Here

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι την Τρίτη 24/12 (23:59) και οι νικητές θα αναδειχτούν τα Χριστούγεννα 25/12 ύστερα από κλήρωση. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσφορά της εταιρίας Zegetron!

Login or Register

Login on our Forum!