Βρες τον παίκτη! [Player Game#2 - Premier League]

Δημιουργήσαμε και το 2ο παιχνίδι "Player Game" στην κατηγορία παιχνίδια γνώσεων. Στο νέο μας παιχνίδι πρέπει να βρείτε ποιος παίκτης που αγωνίζεται στην Premier League βρίσκεται σε κάθε φωτογραφία!

Read more...

Player Game#1 Πόσους παίκτες μπορείς να αναγνωρίσεις?

Συνεχίζουμε τα παιχνίδια γνώσεων στη νέα κατηγορία του WeHellas με το 1ο "Player Game"! Στο νέο μας παιχνίδι πρέπει να βρείτε ποιος Έλληνας παίκτης βρίσκεται σε κάθε φωτογραφία, κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη!

Read more...

Logo Game#1 Πόσες ομάδες μπορείς να βρεις?

Συνεχίζουμε τα παιχνίδια γνώσεων στη νέα κατηγορία του WeHellas με το 1ο "Logo Game"! Στο 3ο μας παιχνίδι πρέπει να βρείτε ποιο είναι το σήμα κάθε ομάδας, κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη! Πόσες ομάδες μπορείς να βρεις?

Read more...

PRO Quiz #2 Πόσο καλά ξέρεις το PRO?

Συνεχίζουμε τα Quiz στη νέα κατηγορία του WeHellas με τα παιχνίδια γνώσεων, με το δεύτερο Quiz για το Pro Evolution Soccer και 10 ακόμη ερωτήσεις για τα παιχνίδια της σειράς. Απάντησε στις ερωτήσεις και γράψε στα σχόλια πόσες σωστές απαντήσεις βρήκες!

Read more...

PRO Quiz #1 Πόσο καλά ξέρεις το PRO?

Σήμερα κάνει πρεμιέρα μια νέα κατηγορία στο WeHellas με παιχνίδια γνώσεων! Θα ξεκινήσουμε φυσικά με ένα Quiz για το Pro Evolution Soccer και με 10 ερωτήσεις για το αγαπημένο σας παιχνίδι! Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια σχετικά με τον αθλητισμό, την τεχνολογία και τα Video games!

Read more...

Login or Register

Login on our Forum!